Ceas

2 martie 2011

De ciuda...

Salut,

Cedry2k  - Explicit (produsa de Sagace)
   
  Asculta  mai multe  audio   hip-hop



Statea azi dimineata, la o cafea... si zappam inainte sa inceapa Neata... cand... atras de spiritul comic al stirilor PRO TV... vad si aud, mai mult, ca o comisie parlamentara analizeaza legea privind restrictionarea si controlarea site-urilor cu material explicit.
Zic ca e bine... macar astia fac ceva... discuta, dar discuta acerb...
Cand imi mut ochisorii mei de un albastru, care tind la minus infinit,... pe cine vad acolo ... pe Sergiu Nicolaescu si inca vreo 6-7 flacai de varsta apropiata ... care discutau despre maretul proiect legislativ.
Dar ca treaba sa fie treaba... se poticniesc de o problema esentiala a legii:

Ce e domne ala material explicit?... Ce trebuie sa infatiseze?... in ce context?...

Acuma... nu stiu eu cum sta treaba asta cu nuditatea explicita... dar dupa mine... treaba asta cu explicit... o vad cam asa:

O tipa... tate, craci, cur... si tot fizicul (dar masculul din mine, nu s-a abtinut de la remarce misogine)... goala nud... usor cracita spre privitor... aratand cu destu... EXPLICIT... spere anumite zone corporale, mai mult sau mai putin iesite in relief...
Plus ca, flacaii imi dau senzatia ca ajunsi la varsta senectutii si trecand de la ateism la cultul pulii se roaga de Ea ca sa se mai scoale ... si de ciuda ca nu mai isi tin nici degetul erect incearca sa cernzureze informatia sub pretextul de material explicit... fiind o lege care nu se refera strict la sexualitate... ci la materiale cu continut explicit...



Bafta,

Niciun comentariu: