Ceas

28 iunie 2010

Some fucked up week

Buna,


Asculta mai multe audio Muzica

DAAAAAAAAAAA... inceapa haosul... se pare ca saptamana asta o sa fie una de vis.
Dupa ce a venit macaronarul de la el de la tara macaroanelor, ca sa imi aduca la constiinta, ca din cauza ca e un dobitoc notoriu, trebuie sa inchida sandramaua...deci si mai ale prin urmare... cam in 2 saptamani o sa fiu un pic jobless.
Acceptabila situatiunea... si asa eram oarecum cu creierii capului fututi... de colega mea ... asa am scapat de ea... macar fizic, pt ca o sa ma bantuiasca mult timp amintirea ei.

Avand in vedere cam care este contextul climato-politic zilele astea... m-am gandit sa ma inrolez... imi depun actele de angajare la MApN... sper sa nu se prinda ca sunt o leaca dement si ca am usoare porniri criminale... directionate controlat catre cei din conducere.
Astfe... daca astia ma accepta... cam in 3 luni imi dau pe mana un AK-47... trebuie sa mai rezolv cateva probleme de logistica... de unde fac rost de o luneta... si cum scot arma din unitate. In rest, treaba e ca si rezolvata.

Pana una alta... ma duc sa ma uit de o sapa... o lopata... si ceva seminte, vorba aia macar legaturile mele ancestrale sa ma salveze de o posibila inanitie.

Bafta,

2 comentarii:

Unknown spunea...

sapa lopata seminte apa de la Dumnezeu si ingrasamint de la pilotul rapitei

Cristian Roman spunea...

Dap... sa fie cat mai mult... ca pana acum ne ajunge pana la gat... mai trebe un transport pana sa ne treaca de crestet :D