Ceas

11 februarie 2010

Tara de constatatori

Buna


Sper ca iti aduci aminte de povestea cu instalatorul care a venit ca aveam o teava sparta in casa.
Nu de alta dar, am trait sa vad si asta:
1. Cu ocazia precipitatiilor abundente sub forma de ninsoare, primarele Oprescu A CONSTATAT ca nu s-a ntervenit. E adevarat ca dupa ce a constatat el a durat 2 zile pana s-a putut circula, asta si coroborat cu faptul ca, “drumarii” au zidit masinile in parcare.

2. Tot cu acelasi prilej, “maretul” Boc A CONSTATAT ca atat A1 cat si A2 sunt blocate de zapada. Pentru asta a fost nevoie sa se deplaseze pana la fata locului… impropriu spus … ca fata locului era sub zapada.

3. Astazi, comitetul de iarna, A CONSTATAT ca in urma precipitatiilor din timpul noptii, Bucurestiul este inundat. Spun ca a constat pentru CA COmitetul de iarna se descurca numai in caz de iarna, adiCA CAre va sa zica, numa daca NINGE. E adevarat ca e iarna, dar aseara A PLOUAT, fenomen care se intampla cu precadere de primavara pana toamna.

Prin urmare, am o propunere, sa infiinteze astia si comitetul de PLOAIE, si comitetul de CEATA, asta ca sa fim acoperiti pentru toate starile de agregare ale apei.
Pana una alta eu AM CONSTATAT ca ne ducem dracu daca nu punem mana pe munca si o spun la modul sa punem mana sa muncim, nu numai sa atingem munca.

Daca ai mai CONSTATAT ceva, asta numai in cazul in care consideri ca a ramas NECONSTATAT, desi la cat de buni suntem sa vedem ce face altul…

Pana data viitoare… ma duc in padure.

Bafta,

3 comentarii:

Librissima spunea...

CONSTAT că ai început să scrii cu mai mare atenție pentru "good-spelling"! Bravo!

Cristian Roman spunea...

Inca putin si o sa zici ca sunt posedat de spiritul lu Patapievici.

Cristina spunea...

Amuzant de REALE constatarile astea ale tale.