Ceas

8 iulie 2010

Apa care iti intra in casa ... vinul care da sa iasa

Buna,




De cateva zile tot vad pe la televizor, inundati, calamitati si nu in ultimul timp... ca si la inundatiile anteroare... oameni care sunt revoltati.
Ba si nu asta ar fi problema... ca sunt revoltati, ci faptul ca au apa in pivnite si case ... dar ei protesteaza si pozeaza in victimele pulii mele... BA dar nu ar pune mana unu pe o galeata sa scoata apa din casa... ca pula mea moldoveanu da sa bea... si pana la urma am o intuitie feminina ca daca ar veni Dumnezeu ... unu din razesii lu Stefan l-ar sodomiza, pentru simplul fapt ca i-a pus apa in vin... si dupa ce ca l-a indoit... cu surplusul de apa nici nu a refacut minune biblica.
Iti garantez ca daca dupa ce le-a inundat gospodariile... transforma apa in vin... moldoveanu nostru facea pluta ... cu marsca de snorcling pe mufa, intoarsa invers... si sugea din ea, mai ceva decat curvele noastre plecate in italia.

Pe langa asta, fenomenal imi pare si faptul ca Iubitul nostru Conducator... a facut o deplasare de excursie, la proaspetii inundati... si esuand la unu in curte... ii bate cu manuta lui marinareasca in casa si ii zice:
"Ba da, nu ai nici tencuiala" ...
In momentul ala as fi vrut sa ma teleportez ... si sa ii fut o vasla in gura si o cizma de cauciuc in cur... pai ba muistule... poate ca nu ai observat ca esti in apa pana la genunchi... tie iti arde de mistouri cala Golden Blitz... si al cat de proasta a fost gluma... sigur a auzit-o de la Videanu... ca ala genetic are o minte sclipitoare.


Pana data viitoare,

Bafta.

Un comentariu:

fazanu spunea...

ai auzit ce-i aburea p-aia - ca ia bani de la jegosii de parlamentari si-i trimite . probabil prin posta . iar aia , saracii , pareau multumiti - iar a rezolvat sefu treaba !!