Ceas

25 ianuarie 2010

Frigul ... tampeste


OCS - Cineva sa ne...
Asculta mai multe audio Muzica

Buna,

Am avut un grup de zile, 4 mai exact, usor libere, datorate unor neintelegeri intre creier si organism, dar tracem peste asta.
De cand am ajuns acasa Joi pe la 3 pana Luni la 6 cand m-am trezit sa vin iar la munca … a venit Apocalipsa.
Ger, ba tata, ger … totul a debutat destul de pasnic Sambata cand a fost frigut dar nu atat de mare incat sa il bag in seama. In schimb Duminica seara se vede ca dumnezeu se odihnea, a venit geru ala mare si a pus stapanire pe teritoriul capitalei, si pe altele, dar vorbesc de Bucuresti ca aici ma doare.
A fost atat de frig incat frigiderul … care si asa ma trata cu destula raceala … a inceput sa stranute, sa imi ceara ceai, pa la ora 2 m-am trezit in zgomot de rulmenti neunsi… Da, tot frigiderul era…
Am incercat sa sa deshid usa sa vad ce are… de parca in el ar fi fost buba… dar nu am reusit.
Am vazut in schimb pe usa de la congelator un mesaj: “Nu deschide usa… iese caldura… Semnat Bosch”... m-a busit rasul, si asa am ramas (busit si cu dantura la vedere ca Guta)… frig rau ba, tata.
M-am indreptat spre pat si nici ala nu o duce mai bine, cand m-am asezat au inceput sa scartie arcurile din salteaua “tip relaxa”… nu am prins-o pe asta cu “tip relaxa ”… adica este sau nu relaxa … ca sa stiu.
Caloriferul… oropsit saracu’, cand l-am vazut atat de stinger acolo in coltul camerei … mi-a fost mila de el… am vrut sa il iau in pat cu mine dar a zis ca daca il neglijez atat pe toata durata anului, acum nu mai vorbeste el cu mine.
Si asa m-am trezit de o alrma de telefon si aia mai rece ca de obicei, si am rememorat intamplarile din noaptea trecut… mesaj pe frigider “canci”, caloriferul cald… patu nu scartia.
Am luat-o razna, mai ceva ca Alice in tara minunilor… cel putin aia vorbea cu animale… eu vorbesc cu aluminiu, fonta, fier…

ANUNT UMANITAR … CARE AVETI CUNOSTINTA DE UN “PISIHIATRU ” BUN … IL RUGATI SA TRIMITA O AMBULANTA SI O CAMASA … CU MANECA LUNGA … CAT MAI LUNGA.

P.S. La urmatoarele alegei intru si eu in cursa… E adevarat ca nu e corect sondajul… sunt mai frumos ca Basescu, mai destept ca Geoana … mai statoric decat Antonescu.
Oricum sunt pornit sa dau mita electorala … PeNeLe-s puse PeDupa-Lampa ... Pentru Saracia Dumneavoastra.

LA MULTI ANI!

Bafta.

Niciun comentariu: