Ceas

27 martie 2010

Pana cand?....

Buna,


Asculta mai multe audio Muzica


Desi imi storc creierii, de ceva vreme, sa inteleg cum dracu un teritoriu si o natie care, de mai bine de 2500 de ani, nu a stat nici macar o zi sub ocupatie armata sau finaciara, a ajuns sa caste gura si sa intoarca curul la toti pulifricii, nationali sau straini, care au ca singur argument banul.
Ar fi cazul sa incep cu geto-dacii care pana la intemeierea statului Dac, desi nu au fost organizati au reusit sa isi pastreze integritatea si sa respinga hoarde de cotropitori. Acelasi stat Dac care a tinut piept Legiunilor XXI-a Rapax, I-a Minerva, I-a Adiutrix si Legiunii XIII Gemina.
Ulterior dupa retragerea acestora teritoriile de astazi ale Romaniei au tinut piept, dand dovada de stoicism si devotament pentru glie, Otomanilor, Tararilor, Austo-Ungarilor, Rusilor, care erau si mai numerosi dar si mai bine tehnologizati.
Aceeasi Romanie care a sarit in picioare si s-a luptat pana la ultima picatura de sange pentru: Dobrogea, Bucovina, Basarabia pentru teritoriile smulse din corpul sau, aceeasi Romanie care a reprezentat un punct de referinta in Balcani alaturi de Serbia.
Cum, Romania care a tinut atat de mult la copii ei, fiind singura tara care si-a recuperat in totalitate prizonerii de razboi din lagarele germane si sovietice, poate sa isi exileze, medici, sportivi, olimpici, cu alte cuvinte adevaretele valori ale neamului, pastrand in pantecele sale toti oligofrenii si toti "taranii" care se manifesta ca un cancer, care o devoreaza ca un vierme de ultimele resurse si care ii anihileaza si ultimele zvacniri, nu poate sa gaseasca o mana de oameni care sa puna piciorul in prag?
Romania, care in primul razboi modial a tinut piept, singura, armatelor germane, la Marasti, Marasesti si Oituz, nu poate sa tina piept si in acelasi timp sa gaseasca un plumb pentru toti inchinatii banului si al recunoasterii impuse de puterea lui?
Romania care in al doilea razboi mondial a inaintat singura pana aproape de Stalingrad, facand loc armatei hitleriste sa asedieze fara succes orasul. Aceeasi Romanie care si-a lasat fiii morti eroic pe meleaguri straine: in Ucraina, Rusia, Ungaria, Austria, Cehia, Bulgaria. Nu poate, Romania, sa mai gaseasca in zilele noastre un pui de dac, un urmas al lui Mihai, Constantin, Stefan sau Mircea, care sa redea tarii asteia onoarea care ii e stirbita?
Nu mai exista nici un GOLAN care sa iasa in strada, si de data asta sa astepte TAB-urile si minerii cu bratele deschise?
FRATILOR, nu lasati manelismul sa va inunde viata, luati ATITUDINE, puneti piciorul in prag... daca esti singur... fa galagie, FA GALAGIE, cineva te aude, cineva este tot atat de revoltat ca si tine.
CINEVA iti sare in ajutor, chiar daca iti iei o palma, un pumn ... lupta, caci lupta este singura sansa pentru un trai mai bun.
Da dovada ca esti mai mult decat te-au catalogat ei, da dovada de onoare, nu sta intr-un loc pentru ca "esti asigurat", pentru ca singurul lucru de care esti asigurat este acela de a fi umilit.

Ridicate si striga... fa-te auzit.
STRIGA ROMANE, STRIGAAAAAAAAAA!!!!!!!

Pana data viitoare...

Bafta,

2 comentarii:

Oanna_izzy spunea...

cum ar zice Parazitii... " Tara-i praf, pulbere fina, caci e mai ieftin sa dai banii jos cand cumperi o ruina" !

Octavian Cucută spunea...

Cristi, tu stii, presupun, ca vorbesti despre o natie cu asemenea cetateni incat unii dintre ei au vandut petrolul de sub picioarele noastre.

Ce pretentii mai ai si tu, zau...
Singura solutie e napalm pe la granite + din belsug peste tot peste teritoriu apoi libertate la fumat in public. That will purge these lands.