Ceas

18 mai 2010

Abera aberare... la prima conjugare...

Buna,

Acum cateva zile am fost acuzat, de o persoana care acum ceva timp imi zicea ca am o gandire foarte matura pentru un individ de varsta mea, ca posturile mele debordeaza de fabulatii si ca ar fi timpul sa cresc si sa trec la urmatorul pas.
Ca sa nu o dejamagesc….


Asculta mai multe audio Muzica

Se facea ca mergeam cu metroul, cand deodata intre Universitate si Romana un avion Hercules depaseste metroul, pentru a lansa 2 motociclisti porniti in urmarirea lui Steven Segal. Ulterior opririi in statie a metroului am descoperit ca cei doi motociclisti erau Van Dame si Snipes, care stateau relaxati pe marginea peronului in asteptarea lui Reeves care anuntase ca vine cu pachebotul din Speed 2, asta numa' asa ca sa le rupa gura ca el si Sandra Bullock o ard in croaziera.
Dupa ce am iesit de la metrou la Aviatorilor, am observat cum o ceata deasa se lasase peste Bucuresti, iar in statie la 331 era un nene cu o drujba care facea cai de acces, in fata tonetelor de ziare, vanzatorii dadeau ceata cu lopata… iar cei cu bicicletele nu mai aveau nevoie de dispozitivele de parcat atelajul, ci le sprijineau direct de “fog”.
Ajuns la statia unde trebuie sa cobor … am observat cum cainii ce ciocolata se jucau cu pisici din vata de zahar care la randul lor se catarau pe pomi multicolori care sustineau cerul, ca sa poata cobori Jack, dupa ce i se rupsese vrejul de fasole.

Sper ca am dezvoltat destul de bine capacitatile mele de a altera realitatea si de a expune intr-un mod congruent cu aspectativele publicului faptul ca am o serie de circuite nefunctionale.
Sper ca nu am reusit sa ma aproprii prea mult de Jack Sparrow…

Iti multumesc pentru impuls… pana data viitoare …

Bafta,

2 comentarii:

Cristina spunea...

Mai Cristi ma duci cu gandul la Urmuz...numai un titlu de carte si-o sa te edifici asupra "avangardei", Palnia si Stamate. Nu ma intreba despre ce e vorba. Tu il adaptezi la zilele noastre. Maine poimaine te propunem NU post mortem in galeria de la Georges Pompidou. Alege-ti bustul.

Daniela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.