Ceas

23 aprilie 2010

Cerere de acceptare a lobotomiei...

Domnule Dumnezeu,


Asculta mai multe audio Muzica

Subsemnatul, Roman Cristian Nicolae, domiciliat in Bucuresti, Romania, Europa, planeta Terra (basica aia albastra, a 3-a basica cum numeri de la soare), doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca, corcitura de om cu pasare pe care mi-ai trimis-o la nastere, da semne de uzura.
Prin prezenta, va prezit faptul ca, ingerul pe care mi l-ai anexat imediat dupa botez, pentru ca pana atunci eram pagan si dansau dracii in jurul meu, nu mai face fata, si in loc sa imi tempereze, si sa imi ingradeasca pornirile ce reflecta latura mea violenta, s-a aliat cu trimisul dusmanului, si imi introduc in spatiul gol dintre urechi, tot felul de idei: rasiste, de instigare la violenta fizica exagerata, totodata astia doi pun la cale tumefierea a cel putin unui/unei prost/proaste.
Va rog insistent, sa luati masurile necesare pentru a indeparta aceste inadvertente aparute in comportamentul inaripatului, totodata va solicit si o lobotomie.

In speranta ca nu ii consideri pagani pe prosti si ma trimiti in vreo cruciada, in numele crestinismului si al credintei, bineinteles, si in asteptarea unui raspuns pozitiv, ma duc sa ascult muzica de "purificare" intelectuala: manele, house minimal ... daca mai ai tu alte idei te rog sa mi le faci cunoscute.

Va multumesc,

Niciun comentariu: