Ceas

25 aprilie 2010

Uite, ba, ca se poate si asa...

Buna ,

Nu pot sa spun decat atat: Dedicatie pentru cainele australian


Asculta mai multe audio Muzica


Un bărbat orb de 57 de ani a fost dat afară dintr-un restaurant din Australia după ce proprietarii localului au considerat că animalul însoţitor este homosexual.

Ian Jolly a fost oprit când a vrut să între în restaurantul respectiv în luna mai a anului trecut, după ce i s-a spus că animalul său de companie este homosexual. În cazul omului orb, câinele nu este doar un prieten, ci şi un îndrumător care îl ajută să se deplaseze mai uşor.

Astăzi, un tribunal australian a decis ca proprietarii localului să îi plătească orbului suma de 1.500 de dolari australieni pentru că nu i-au permis accesul în unitate, deşi pe restaurant scrie că animalele de companie sunt binevenite, informează siteul adelaidenow.com.au.

Si asta… Dedicatie de la Obuzul strengar


Asculta mai multe audio Muzica

Un bărbat din Brăila a ajuns duminică la spital în stare gravă şi a decedat la câteva ore, după ce a încercat să sudeze o coadă metalică la un proiectil, care i-a explodat în faţă, anunţă Agerpres.
Ionel M., de 34 de ani, din comuna Roşiori, avea proiectilul în curte de mai mulţi ani şi îl folosea pentru a bătători pământul din curte, iar duminică a încercat să îi pună o "coadă" nouă, moment în care muniţia a explodat, rănindu-l grav.
Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, iar medicii nu i-au mai putut salva viaţa, el decedând la câteva ore de la producerea accidentului.
Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului.


Pana data viitoare… cumparati un caine care nu e gay… si atentie la petardele din Bamboo…


Bafta,

2 comentarii:

Oanna_izzy spunea...

Era un banc cu tigani legat de chestia asta. Erau tiganca si tiganul la masa si citeau ei ziarul. La care tiganul zice: Uite fa, o bomba nucleara costa milioane de euro. La care tiganca: Doamne ajuta sa pice una la noi in curte:))))

Cristian Roman spunea...

:)) da, asa e Doamne ajuta sa le pice si lor una... in satra