Ceas

30 aprilie 2010

Ghidul micului labar... preludiul

Buna,

Bantuiam pe internet, mai dezorientat decat Casper si am dat peste articolul: Patru tipuri de sarut pe care trebuie sa le stapanesti… (GHID PENTRU MANELISTI)

In ordinea numarului dupa tricou:

1. Sărutul HOT de întâmpinare

Să zicem că te revezi cu iubitul după o perioadă de timp mai lungă ca de obicei. Crezi că un pupic scurt şi zgomotos este de ajuns ca să-i dai de înţeles că ţi-a lipsit? Gândeşte-te mai bine! În primul rând, întâmpină-ţi bărbatul cu entuziasm şi cu un zâmbet larg. Complimentează-l de cum îl vezi cu un "Salut, frumosule!" şi lipeşte-ţi trupul de al lui pentru a crea acel moment de intimitate. Apoi, ia-i capul în mâini şi sărută-l prelung şi apăsat (sugestia este să dureze aproximativ zece secunde). Îţi garantez că va rămâne plăcut surprins!


Sa zicem ca faci asta… in primul rand… daca zambesti larg si esti entusiasmata… e posibil sa ai un aer tamp… sau sa fi facut ceva… daca il mai si complimentezi… e CLAR… VINOVATA!!!
Asta cu “Salut frumosule!”, este citat din dictionarul micului manelist… in lumea noastra a oamenilor normali… nu vorbim cu frumoaso, printeso, regino…
Si daca 1 sarut dureaza mai mult de 5 secunde… inseamna deja preludiu … si ar fi bine sa fii gata de secs


2. Sărutul ca-n filme


Ai avut cu siguranţă unul dintre acele moment tandre, în care ţi-ai privit partenerul în ochi cu multă duioşie, iar timpul a părut că se opreşte în loc. Poţi să juri că în astfel de moment auzi muzică pe fundal! Şi deoarece cuvintele sunt de prisos, un sărut pasional se va potrivi perfect. Înfăşoară-ţi mâna dreaptă în jurul gâtului lui, iar pe cea stângă lasă-ţi-o moale pe lângă corp, în timp ce dai capul pe spate. Înstinctiv, iubitul tău te va susţine, creând o scenă demnă de Hollywood... sau măcar Buftea! Nu uitaţi, acum este momentul pentru un sărut franţuzesc!

“Poti sa juri ca auzi muzica….”

Asculta mai multe audio Muzica

Din motive ce imi sunt total necunoscute … creierul mi-a intrat in Stand-by la urmatoarele 2 puncte…

3. Sărutul care tachinează

Sunteţi în oraş cu prietenii. Discutaţi despre vrute şi nevrute, însă gândul tău stă mai mult la ceea ce va urma când vei ajunge acasă. Sigur, ai putea să-l tragi deoparte şi să-l ademeneşti în toaleta femeilor, pentru o partidă de sex scurtă şi binemeritată, însă îţi recomand să păstrezi suspansul până în faţa uşii de la apartament cu un mic joc erotic. Cui nu-i place vânătoarea? Ideea este să-ţi tachinezi partenerul oferindu-i mici indicii în legătură cu ceea ce va urma. Acest lucru va mări tensiunea, iar răsplata o vei simţi cu vârf şi îndesat mai târziu.

Desi am zis ca nu pot sa comentez asta… mai am o gluma de lucrator cu tractorul…
Acest lucru va mări tensiunea, iar răsplata o vei simţi cu vârf şi îndesatA mai târziu.

4. Sărutul fierbinte de expediere

Indiferent că iubitul tău pleacă într-o delegaţie sau doar la serviciu, momentul de despărţire este important. Până la urmă, astfel de clipe intime te fac să-ţi doreşti revederea cât mai degrabă. Arată-i partenerului cât de mult o să-i simţi lipsa şi dă-i ceva de gândit pentru ziua respectivă.

Aici chiar nu am ce sa zic.

Pana data viitoare… sau pana la divort…
Bafta,

Niciun comentariu: